370 Kerja Kosong Industri Pembinaan Sepanjang Disember 2018


Okay guys, tahun 2018 sudah habis. Rupanya, ada banyaaaakk sangat peluang kerja untuk korang, especially bulan November & Disember 2018.

Peluang-peluang ni pulak, bukan je satu, dua projek. Maaaacam-macam projek! Projek perumahan ada, projek infra ada, oil & gas, cakap je projek apa, semua ada. Semua korang boleh try.

So dah masuk 2019 ni, macam biasa la, EvolusiBina akan total up kan la untuk summarize-kan jumlah peluang kerja yang ada, terutamanya untuk bulan Disember 2018...


Ha, kalau korang nak tengok kerja-kerja tu, klik je link bawah ni:

https://www.evolusibina.com/kerjakosong


Korang try la tengok-tengok job tu. Kalau tak ada yang sesuai, atau tak ada yang reply korang punya permohonan, korang simpan la contact company tu. Mana la tau kan, akan datang, boleh cuba tanya lagi.


Jangan la mudah putus asa, biasa la kan, cari job. Ni EvolusiBina pun tolong-tolong sikit kumpulkan job-job yang mana ada. So, korang cuba eh? InsyaAllah, ada rezeki, tak ke mana... Mesti boleh punya!


Okay, kalo korang ada nak bagi tau apa-apa yang boleh nak tambah baik, korang spam je kat comment box EvolusiBina dalam mana-mana sosial media.. Facebook ada..

Instagram ada.. Email ada.. kat Contact Us ni pun hadooo...


Help us for us to help you <love>



Good luck tau! & TQ sebab support EvolusiBina! :)


#evolusibina #peluangkerjaya #kerjakosong #disember2018

877 views

How can we help you?

Take a moment to tell us about your services, products or marketing interest — we’re here to help.

Copyright © 2020 EvolusiBina. All rights reserved.