Tayangan Perdana Video EvolusiBina di Youtube

Hi korang!


Hari ni kitorang nak buat jemputan ringkas untuk kita sama sama tengok video terbaru EvolusiBina.

7 Kerjaya Terbaru Industri Pembinaan 2019

Link: https://www.youtube.com/watch?v=uqGIoOw78Gc

Tarikh tayangan: 19 Januari 2019

Masa: 11 pagi


Kalau korang berminat, senang je. Korang boleh set kan reminder kat Youtube so nanti korang akan dapat notification untuk tengok video tu secara live, kira, korang antara the first la tengok video ni.


Basically, video ni tentang future job yang mungkin akan sesuai untuk tahun 2019 dan mungkin ada market yang luas, bukan je di Malaysia, malah di seluruh negara lain. Harap, tips ni dapat la jadi guide/idea pada korang tentang kerjaya dalam industri pembinaan.


Jangan lupa subscribe channel Youtube EvolusiBina ye. Give LIKES banyak-banyak, nanti kami buat video lagi banyak-banyak jugak untuk korang k!


SHARE jugak video ni pada kawan-kawan korang k!


Selamat Menonton! =)


#evolusibina #youtube

How can we help you?

Take a moment to tell us about your services, products or marketing interest — we’re here to help.

Copyright © 2020 EvolusiBina. All rights reserved.